Bredestraat 289 - 9300 Aalst
Tel.: 053 22 00 29053 22 00 29
Maak snel komaf met vochtproblemen!

Laat opstijgend vocht snel en effectief behandelen 

Ervaart u waterproblemen in uw kelder? Merkt u vieze plekken of muffe geurtjes op?

Pak deze vochtproblemen aan voor de situatie te erg wordt! Tony Boel is uw referentie voor deskundig uitgevoerde waterdichtingswerken in uw kelder. Jarenlange ervaring en degelijk opgeleide vakmannen garanderen u een piekfijn resultaat. Opstijgend vocht in Aalst krijgt dankzij ons geen enkele kans meer!

Een accuraat uitgevoerde kelderdichting

In eerste instantie voeren wij een diagnose uit, daarna analyseren we het probleem en bekijken we welke oplossing het efficiëntst zal werken. Voor de kelderdichting zelf maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsvolle materialen en de recentste technieken. Niet alleen verwijderen we reeds bestaande vochtplekken, maar opstijgend vocht is in zijn geheel voorgoed verleden tijd.

Geen vochtige kelder meer dus, maar een ondergrondse constructie die u weer ten volle kan gebruiken! Bovendien geniet u bij Tony Boel uit Aalst steeds van een jarenlange garantie.

Overtuigd? Dan pakken we graag zo snel mogelijk samen met u de vochtproblemen in uw kelder aan. Raadpleeg ons snel voor een gratis diagnose en offerte! Wij staan steeds tot uw dienst.

Clikc+