Bredestraat 289 - 9300 Aalst
Tel.: 053 22 00 29053 22 00 29
Binnen- of buitenpleisterwerken? Wij garanderen steeds een gedetailleerde en strakke afwerking!

Bij Tony Boel uit Aalst vindt u de ervaren stukadoor waar u naar op zoek was.

Al jarenlang is het stukadoorsbedrijf van Tony Boel een vaste waarde in en buiten Oost-Vlaanderen. Ons dynamische team van stukadoors staat bekend om een kwaliteitsvolle afwerking en het verzorgen van een strakke bepleistering. Zaakvoerder en ervaren stukadoor in Aalst Tony Boel coördineert en controleert de werken. Hij is tevens uw centrale aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken.

Binnenbepleistering

U kan zowel beroep op ons doen voor het bepleisteren van klassieke huizen of moderne woningen. Deze laatste zijn tevens onze specialiteit: strakke lijnen, grote vlekken en hoeken en de vereiste van een fijne afwerking. Doe gerust beroep op ons tijdens nieuwbouwwerken of renovatiewerken.

Buitenbepleistering

Buitenpleisterwerken gepland? Ook dan helpen wij u graag verder, want ook gevelwerken behoren tot ons takenpakket. Ook hier garanderen wij een strakke afwerking tot in de details.

Twijfel niet langer wanneer u op zoek bent naar een ervaren stukadoor: in of rond Aalst heeft u hem gevonden bij Tony Boel. Bel ons vandaag nog op wanneer u vragen heeft over onze pleisterwerken of wanneer u een gratis, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

Clikc+